Palvelut

Traktorityö Aki Jokimies tarjoaa nimensä mukaista palvelua Kaakkois-suomen alueella.

Saat meiltä monipuolista alan osaamista vastuullisesti toteutettuna ja hyvää rakennustapaa noudattaen. Asiakaskuntamme muodostavat erilaiset yritykset, taloyhtiöt, yksityiset sekä julkinen sektori.

Kauttamme asiakas saa pienen kuin suuremmankin projektin etenemään sovitun mukaisesti. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan heti ja ne hyväksytetään aina ennen työn jatkamista. Olemme vastuullinen toimija, johon saat yhteyden vielä virallisen takuuajan jälkeenkin.

Olemme toimineet alalla vuodesta 2010

PALVELUA RAKKAUDESTA LAJIIN

Palveluitamme ovat rakennusten putki- ja salaojatyöt, viher- ja piharakentaminen, purkutyöt,  kunnallistekniikka ja verkkorakentaminen. Olemme erikoistuneet erityisesti saneerauskohteisiin. Laajan yhteistyöverkoston avulla voimme tarjota kattavia kokonaisurakoita. Suoritamme myös pienimuotoista rakennusurakointia joko kokonaisurakointina tai yksikköhinnoin. Talvisin hoidamme teiden ja piha-alueiden talvikunnossapitoa pitkäaikaisten sopimuskumppaneidemme kanssa.

Haluamme pysyä kehityksen kärjessä, tai jopa pari askelta edellä. Kehitämme jatkuvasti uusia toimintatapoja ja menetelmiä niin itsemme kuin asiakkaidemmekin eduksi. Jokaisessa kohteessa käytettävät työmenetelmät arvioidaan aina yksityis- ja tapauskohtaisesti. Hoidamme projektin kokonaisvaltaisesti alusta loppuun, laatuseurantaa unohtamatta.

Kaiken tämän teemme ympäristöä kunnioittaen. Koneemme ovat vähän ajettuja ja täyttävät vaadittavat päästönormit. Huollamme koneet säännöllisesti ja näin takaamme toimintavarmuuden. Öljyvuotoja emme hyväksy!